climatronic touch control AS-844
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Modul clima Touchscreen Volkswagen platforma MQB AS-844

Model Audiosources AS-844

Instalare usoara Plug & Play

Compatibilitate cu VW  platforma MQB

Display 6,9 inchi cu suport haptic-(vibratii)

Comenzi vocale in limba engleza

Operare geamuri prin comenzi vocale

Port pentru sistemele de incalzire scaune aftermarket

Port pentru sistem atomizor (parfum/ionizare)

Durată de expediere: 24-72ore

Comenzile plasate intre 14-29.02.2024 vor fi procesate si expediate incepand cu data de 03.03.2024

1.399 RON Echipare- Clima Automata
1.499 RON Echipare -Aer Conditionat
1.399 RON (inclusiv TVA)1.599 RON- 200 RON 1.399 RON (fara TVA)
Preț total cu toate taxele incluse.
rating Niciun review la acest moment
block Stoc epuizat

https://navigatie-dedicata.ro/img/cms/poze/audiosources.jpg

Modulul de control climă  Audisources AS-844  se poate monta pe autoturismele Volkswagen construite pe platforma MQB între 2013-2020, adică Passat B8, Golf7, Tiguan 2016->, Touran 2017->. Se instalează ușor fiind Plug & Play pe conectorii OEM ale sistemului de climatizare pe care-l înlocuieste. În funcție de modelul mașinii se va furniza tipul de trim compatibil.

_____________________________________

Ecran LCD  IPS cu feedback haptic

Modulul  se operează de pe un ecran tactil LCD IPS cu diagonala de 6,9inchi si rezoluție 1280x720 pixeli. Confirmarea comenzilor tactile este semnalată prin feedback haptic, o vibrație a ecranului va certifica acest lucru.Cu o grafică deosebită și o integrare perfectă, modulul  climatronic Audiosources AS-844 va oferi o experiență de utilizare ergonomică și foarte plăcută. Consola centrală a mașinii va avea un aspect nou.

clima features

Funcții Premium

În afară de funcțiile standard  oferite de un  modului clasic OEM, AS-844 adaugă unele din categoria premium. Este echipat cu port de comandă care permite conectarea unui sistem de încălzire in scaune non-OEM (Aftermarket). Astfel pentru masinile care nu au încălzire în scaune instalarea unui sistem aftermarket devine foarte facilă iar comanda acestora se face direct de pe ecranul touch. Modulul mai dispune si de un port dedicat pentru conectarea unui sistem atomizor care se conectează la sistemul de climatizare și permite parfumarea automată/ionizarea aerului si chiar igenizarea sistemului de climatizare prin adăugarea substantelor respective în recipientul dedicat. Astfel de sisteme există pe echipările de vârf ale unuor modele auto de lux.

Comenzi Vocale

Modulul de climă se poate controla și prin comenzi vocale în limba engleză.Toate functiile  de climă de pe ecran corespondent vocal. În plus, există și posibiltatea de a opera geamurile mașinii tot prin comenzi vocale. În total sistemul AS-844 recunoaste și execută 54 de comenzi vocale.  Fiind un sistem configurabil, în viitor se vor mai putea adauga prin firmware upgrade și alte funcții care sa asigure un confort sporit utilizatorilor. Pentru procedura de upgrade se folosește slotul microSD intergrat.

Față de algoritmul modului OEM, AS-844 în modul automat este gandit să asigure control complet din partea utlizatorului pentru cele 3 directii de suflare a aerului. Se menține automat doar nivelul ventilatorului. Astfel se îmbunătățesc senzația și comfortul în timpul utilizării climei. 

Compatibilitate Auto Volkswagen :

Passat B8 204-2020

Golf7 2013-2018

Tiguan 2016->

Touran 2017->

Pachetul conține modulul de clima AS-844 și trimul necesar instalării.

Întrebări frecvente

1.Este un modul de origine OEM?

Nu, acest modul este unul aftermarket (AM) produs de către Audiosources.

2.Se vor păstra toate funcțiile standard ale unui modul  de climă OEM?

Da, modulul AS-844 operează toate funcțiile clasice ale unui modul standard OEM. Pentru modulele de climă cu funcții suplimentare - încălzire parbriz sau webasto acestea nu sunt implementate la acest moment.

3. După instalare este necesară codarea modulului AS-844 ? Vor exista erori la scanarea cu VCDS odata cu inlocuriea modului OEM?

Nu, modulul va recunoaște automat setările de pe autoturism.

Da, este normal ca dupa inlocuirea modului de clima OEM sa apara erori, lipsa acestuia fiind sesizata la orice scanare/diganoza. Erorile generate sunt informative si nu vor afecta functionarea corecta a functriilor de clima/AC.

_________________________

*Brandurile și Logourile menționate în această pagină aparțin deținătorilor de drept.

*Pozele/imaginile din această pagină au caracter de prezentare generală și pot să difere de cele care sunt afișate în meniurile produselor fizice funție de model și versiunea software cu care sunt livrate de către producător.

clima
Comenzi vocale
Da, in limba engleza
Cod Model
Audiosources AS-844
Platforma Tehnică
Linux embeded SOC
Ecran
IPS 6.9 inchi 1280x720 pixeli
Upgrade port
Da, prin microSD
Porturi suplimentare de control
Incalzire in scaune AM (aftermarket)
S-ar putea să-ți placă