Prelucrarea datelor

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui magazin virtual. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Site-ul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Societatea noastra respecta prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, fiind inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Clientii sunt asigurati de confidentialitatea datelor furnizate, acestea sunt solicitate exclusiv in scopul procesarii comenzilor si livrarii produselor la locul agreat impreuna cu reprezentantul societatii.


Folosim datele furnizate la inregistrarea ta pe site in scopul exclusiv de a perfecta actele necesare in vederea colaborarii cu noi, respectiv contracte de colaborare facturi, chitante, In practica, acest scop general se traduce in urmatoarele scopuri concrete, pe care le vom avea in vedere in raport cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal:

De a te tine informat cu privire la modificarile legislative, noutatile din domeniu si activitatea noastra, prin trimiterea periodica de newsletter-uri pe adresa de email;
De a-ti comunica prin e-mail si/sau sms, actiunile pe care le organizam sau la care suntem parteneri;
De a te invita, prin e-mail sau sms, sa participi la promotiile noastre;

Prelucram datele in baza a doua temeiuri legale:
Pentru cei cu care avem semnat Contractului de Colaborare in vederea unei bune desfasurari a relatiei de comercializare a produselor noastre, temeiul legal al prelucrarii este acest contract.

Pentru cei care s-au inregistrat pe site, temeiul legal in baza caruia prelucram aceste date este consimtamantul tau pe care ni l-ai acordat la momentul la care ai completat cu datele tale personale formularul de inscriere pe site. Iti reamintim ca-ti poti retrage consimtamantul oricand trimitand un email pe adresa info@navigatie-dedicata.ro

Ai dreptul oricand sa-ti retragi consimtamantul. Poti face aceasta trimitand un email in acest sens la adresa
info@navigatie-dedicata.ro.
Pentru prelucrarile de date in baza consimtamantului, vom pastra datele tale pana cand iti vei retrage consimtamantul. Este posibil sa te rugam din cand in cand, dar nu mai des de o data pe an, sa ne reacorzi consimtamantul, pentru a fi siguri ca mai esti interesat de activitatea noastra si ca datele tale sunt corecte.

Pentru retragerea consimtamantului, trimite un mesaj in acest sens pe adresa
info@carmultimedia.ro
Datele tale raman in permanenta la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing.
Pentru ca ne-ai acordat consimtamantul, este datoria noastra sa te informam ca ai urmatoarele drepturi, pe care le poti exercita oricand trimitand un email la adresa
info@navigatie-dedicata.ro. Te asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile tale, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

Dreptul la stergerea datelor inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele tale intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

Datele tale nu sunt transferate in afara Romaniei.

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate in baza unei obligatii legale sau in interesul executarii unui contract, ci in baza consimtamantului.

Nu efectuam niciun fel de operatiuni de prelucrare automata sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ai pus la dispozitie.

In acest moment, conform Regulamentului (EU) 2016/679 (“GDPR”), nu avem obligatia de a angaja un RPD in sensul art. 37 din GDPR.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email
info@navigatie-dedicata.ro.