CUM COMAND

Dacă ați găsit un produs care vă interesează îl puteți comanda online sau dacă dorți informații suplimentare ne puteți contacta online prin Whatshup între orele 10:00-20 sau  email la  adresa info@navigatie-dedicata.ro in care specificați modelul ales (link-ul produsului).

Sau direct telefonic la 0726115644 în timpul programului de lucru, de  Luni  pâna  Vineri între orele 10-18.

Fiind un magazin online, comenzile se livreaza prin curierat rapid cu plata ramburs pentru clientii care nu pot ridica produsele de la sediul nostru din str.Luminisului Nr10 , Sector 4, Bucuresti.

Comenzile expediate prin curierat sunt transportate la destinatie prin serviciile asigurate de către Fancourier./ Sameday Pretul va fi suportat de către client.Prețul total al transpotrului va fi afișat la finalizarea comenzii. Prețul este valabilpentru livrarea în aria de acoperire a firmei de curierat. Pentru livarea la adrese din afara arieri de acoperire a firmei de curierat se va taxa suplimentar conform distantei si tarifului perceput de către aceasta.În acest caz plata transportului trebuie achitat in avans.

Pentru produsele care se aduc numai pe baza de comanda , se percepe o plata in avans de 30% din pretul total.In momentul livrarii se va achita restul de 70%. Durata medie de procesare a comenzilor speciale este de 25 zile din momentul achitarii avansului.

Pentru persoanele din Bucuresti care doresc instalarea unitatii contra cost, unitatea se va livra la momentul instalarii.