.

Autoturismul Tău

Despre functia FAST BOOT și de ce este necesară

Despre functia FAST BOOT și de ce este necesară

S C sep 28, 2021 Uncategories 0 Comments

Cel mai simplu pentru a descrie aceasta funcție (FAST BOOT) a fost realizarea unui video in care imaginile spun totul :)

În test s-au folosit 2 unități identice cu procesor Octacore și 2 GB RAM. Soluția hardware are implementată funcția FAST BOOT care permite salvarea stării navigației la momentul opririi acesteia.La urmatoarea repornire, aceasta este operatională imediat nefiind nevoie de o bootare cold care poate dura cateva zeci de secunde. Setarea pentru fast boot se poate opri din meniu si atunci va porni de fiecare data prin bootarea lunga (cold boot). Sistemul din stanga are FAST BOOT pe ON cel din drepata pe OFF. Diferentele de functionare se pot vedea usor in video. Enjoy!

Youtube video FAST BOOT vs NORMAL

PS. Este important de mentionat faptul ca aceasta functie este dpendenta atat de solutia hardware cat si de cea software. Există si functie fast boot temporara care functioneaza pana intr-o ora timp in care nitatea ramane pornita dar cu ecranul stins iar in acest interval orice pornire a navigatiei nu face decat sa reaprinda ecranul.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*