.

Autoturismul Tău

Navigațiile Android GT900 de la Audiosources

Navigațiile Android GT900 de la Audiosources

S C iun 24, 2019 GT900XXX 1 Comments

Astăzi vă prezentăm noua serie de navigații android de la Audiosources, GT900.Este un concept modular cu un design exclusiv realizat și patentat de către Audiosources. 

Partea frontală este realizată integral din sticlă, cele 4 taste laterale funcționând prin atingere capacitivă.Pentru o cat mai ușoară utilizare au fost adăugate 2 butoane rotative clasice care vor asigura un confort sporit pentru reglajul volumului și FWD/REW în cazul instalării sistemului de navigație pe un autoturism care nu dispune de comenzi pe volan. Ecranul cu tehnologie IPS are diagonala de 9inchi (23cm).Cele 2 benzi strip argintii de pe marginea exterioara adaugă un aspect elegant întregului ansamblu ecran/rama.

In funcție de mașina pe care se instalează, ecranul se va integra perfect într-o rama corespunzătoare bordului auto. Cablurile si conectorii sunt fi în format OEM și vor  asigura o instalare ușoara de tip Plug & Play.Aspectul final va fi unul elegant, cu o încadrare perfectă în bordul autoturismului.

Vor fi disponibile 2 soluții tehnice interne, una bazata pe o platforma  ARM Quadcore la 1,3Ghz 2GB ram si 16GB SSD si cealaltă pe o platforma Intel x86 Octacore la 1,8Ghz 2GB ram 32GB SSD.

 

1 Comments

  • Avatar
   Mike
   Jun 08, 2020

   The discovery and design phases were both seamless. The team proved to be a dedicated <a href="http://medium.com/@ui_ux_agency/top-user-experience-ui-ux-design-agencies-37f6423bde26">ux design agency</a>, communicative, and greatly skilled in design. Thanks to their success, they've secured further development work with the client.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*