.

Navigatie-dedicata.ro este cel mai recent inființat magazin online al grupului Carmultimedia si este operat de către SC CMM MOTEVO SRL, firmă parte integrată a grupului.

 

Cu o experiență pe peste 10ani în domeniul sistemelor de navigație auto, oferim clienților noștri posibilitatea unui comerț online de calitate în deplină siguranță și confort sporit. Produsele oferite pe acest site pot fi achiziționate cu plata prin sistem ramburs cat si online prin card bancar de debit sau in sistem de rate intre 1 si 6 luni cu cardurile de cumpărături emise de către  Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance.

 

Suntem distribuitor autorizat al grupului Carmultimedia pentru brandul Audiosources, cel mai cunoscut producător aftermarket pentru gama sistemelor compatibile cu autoturismele din grupul VAG (Volkswagen / Seat / Skoda / Audi). Sistemele Audiosources sunt singurele produse la nivel internațional care ofera un aspect OEM atât ca design cat si ca meniuri dar oferind funcții superioare sistemelor originale VAG

 

 

Pentru produsele achiziționate de pe magazinul nostru putem asigura contra cost montajul acestora in Bucuresti sau în diferite orașe din tara unde avem colaboratori.