.

Cu o experiență pe peste 10ani în domeniul sistemelor de navigație aftermarket auto, oferim clienților noștri posibilitatea unui comerț online de calitate în deplină siguranță și confort sporit. Produsele oferite pe acest site pot fi achiziționate cu plata prin sistem ramburs cat si online prin card bancar de debit sau in sistem de rate intre 1 si 6 luni cu cardurile de cumpărături emise de către Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance.

Suntem distribuitor pentru brandul Audiosources, cel mai cunoscut producător aftermarket pentru gama sistemelor compatibile cu autoturismele din grupul VAG (Volkswagen / Seat / Skoda / Audi). Produsele oferite pe acest site sunt fabricate in China si ofera o alternativa fata de sistemele originale de fabrica adaugand functii foarte populare precum sistem de operare Android, carkit bluetooth, accces la internet prin wifi, port 4G. Acest magazin online nu ofera spre comercializare siteme de navigatie ORIGINALE.

Pentru produsele achiziționate de pe magazinul nostru putem asigura contra cost montajul acestora in Bucuresti sau în diferite orașe din tara unde avem colaboratori.

*Mărcile si modelele auto prezentate în acest magazin sunt folosite exclusiv pentru evidențierea compatibilității produselor oferite cu respectivele autoturisme.Aceste mărci sunt înregistrate cu drepturi de autor, apartin titularilor de drept si sunt folosite prin termeni de loialitate (fair use)